Site Layout

The site has an all weather play area, which will be covered by a simple free standing roof cover. Around the building the land is left open for creative and exploration play. The entire area is secured by a 2 metre wire mesh fence located within the perimeter planting area.

The car park area supports on site parking for 7 cars including a space suitable for disabled use. The area also covers the buried storm water storage tank. The surface finish is permeable block paving allowing natural drainage through to the underlying soil strata. Level curbs are provided between the car park surface and surrounding areas to ensure a trip free area which also provides free flow of push chairs.

A separate vehicle and pedestrian accesses are to be provided to ensure a safe separation. In addition an internal pedestrian pathway enables safe access from the Hawley Green junction with Hawley Road.

Landscaping

The perimeter area of the site will be planted to reinforce the current nature of the vegetation. This will provide a natural screening of the site